Motorola slipper ”mediemonster”

For Motorola-toppsjef Ed Zander har denne uken skapt store forventninger før selskapets mobilslipp neste uke. Han har nemlig lettet litt på sløret og fortalt at Motorola vil komme med et ”mediemonster”.

Hovedfokuset skal visstnok være video, med mulighet til å vise film i en kvalitet som ikke har vært vanlig tidligere. SD-kort med filmer skal kunne brukes i telefonen og vil ifølge ryktene først bli tilgjengelig i Europa.

En invitasjon selskapet har sendt ut forteller at Motorola vil la de inviterte ta del i det neste innen for mobile opplevelser.

Motemobil?
Bildet til høyre er invitasjonen som er spredd på nettet. Hvorvidt den offisielle Motorola-invitasjonen inneholder bildet av komiker Ben Stiller som karakteren Zoolander vites ikke.

Denne filmen var uansett en parodi på motebransjen og hvis vi forutsetter at dette er en del av invitasjonen lar det oss spekulere fritt i hva det betyr for mobilene som slippes. Sannsynligvis har det i så fall mest å gjøre med at den nye (eller de nye) Motorola-mobilen har mulighet til å vise fullkvalitetsvideo med 30 fps (bilder i sekundet).

Det kan også hende valget har noe å gjøre med likheten i navnene Zander/Zoolander. Uansett har Motorola en sterk historie med spreke designmobiler så det kan selvsagt tenkes at de også kommer med en designmobil som skaper assosiasjoner til motebransjen.

Men dette er selvsagt fritt spekulert fra våre hoder, så ta det med en klype salt og følg med til uken for det faktiske svaret. Motorola har i hvert fall lagt lista høyt med sine uttalelser om et mediemonster.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen