Motorola slår tilbake?

Denne uken har Sony Ericsson invitert til pressekonferanse for å vise minst en ny mobiltelefon i Symbian-serien. Neste uke er det Motorolas tur til å komme på banen. 

Ny produktkategori
16. mai avduker selskapet to nye mobiltelefoner I tillegg hevder Motorola at de vil introdusere en helt ny produktkategori. Vi venter i spenning på det som kan være Motorolas største løft siden introduksjonen av Razr-designen.

Motorolas Razr-design ble en formidabel suksess, men er nå kopiert av de fleste konkurrentene. Motorola har selv kommet med en rekke modeller sydd over samme lest, og har nå behov for fornyelse. De første tegnene så vi på 3GSM, der Motorola lanserte spennende mobiler med blant annet Windows Mobile, Symbian og Linux operativsystemer. 

I skyggen
Motorola er verdens nest største mobilprodusent, men havner i Norge fullstendig i skyggen av Nokia og Sony Ericsson. Noe av årsaken ligger i at selskapets satsing i Norge lenge var tilnærmet fraværende. Uten et tett samarbeid med operatører og distributører er det både dyrt og vanskelig å komme inn på det norske markedet.

Hvordan Motorola skal reise kjerringa får vi trolig vite neste onsdag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen