motostakk
motostakk (Foto: Valerie Loiseleux/Istock)

Motorola rømmer Norge

Motorolas problemer rammer norgesavdelingen til selskapet. Motorola Mobile Devices i Norge la nemlig ned ved nyttår, skriver Teknisk ukeblad.

Les også:
Begeistring for mulig Motorola-salg »
– Motorola kan legge ned »
Ny smell for Motorola – Sjefen går av »

Dette er andre gang selskapet legger ned norgeskontoret sitt. Forrige gang var i 2003. Mangel på norsk avdeling gjorde at selskapet nærmest var ikke-eksisterende i det norske mobilmarkedet i flere år. I 2005 ville Motorola igjen satse på å få skikkelig innpass på det norske markedet, noe som altså varte i knapt tre år.

Usikker fremtid i Norge

Hvorvidt Motorola i det hele tatt skal fortsette å selge mobiltelefoner her i landet er høyst usikkert. Distributøren Brightpoint har tømt sitt lager med Motorola-telefoner, og kan ikke si sikkert om Motorola vil fortsette å selge telefoner i Norge, skriver Teknisk ukeblad.

Selv sier Motorolas tyske informasjonssjef Elvan Lindberg at Motorola vil fortsette å selge telefoner i Norge, men at norgessatsingen skal styres fra Danmark.

At "ingen" har merket at Motorola har rømt landet før det har gått en måned, kan for øvrig være beskrivende for selskapets manglende suksess i Norge...

(Kilder: TU.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen