Motorola med speil

bilde av telefonen

De flammeformede tastene er det første man legger merke til når man får øye på telefonen. Tastene representerer et røft design. Motorola har utstyrt telefonen med et speil, som er gjemt bak et deksel på baksiden av mobilen. Det vi først tenkte på når vi fikk høre om dette speilet, var at mobilen så ut til å være rettet mot travle kvinner. Men hvis du ser nøye på bildet ser det ut som en mann som tar på seg leppestift. Forvirrende!

bilde av speilet

Motorola hevder at telefonen har GPS. Skjermen er veldig liten for å kunne bruke til slikt, og vi tviler nesten på at dette kan stemme. Om den så har GPS vil det nok bli vanskelig å lese av kart på en så liten skjerm.

Den største nyheten er imidlertid push-to-talk (PPT), som best kan beskrives som en walkie-talkie funksjon for mobiltelefoner. En egen knapp for dette befinner seg på siden av mobiltelefonen. Ved å taste inn nummeret til den man vil snakke til, og trykker på denne knappen kan man snakke inn beskjeden. Denne blir videresendt over GPRS-nettet og avspilt på mottaker-telefonens høytaler.

Mobilen har fått tittelen "Boost Mobile". Når en beveger deg inn på Boost Mobiles nettside merker du at den flash-baserte nettsiden automatisk spiller HipHop, og hele siden rører seg. Det hersker ingen tvil om at Merket "Boost" er ment for å trekke til seg ungdom.

Batterilevetiden på mobilen er kun 70 timer standby. Til gjengjeld har du et speil, som ser ut til å ta opp all plassen til batteriet. Taletiden er oppgitt til 165 minutter, tilsvarende 2,75 timer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen