Motorola med slank symbianmobil

Motorola med slank symbianmobil

Mobiltelefonen er som skapt for de nye superraske mobilnettene som vil åpne i Norge i løpet av året. Med HSDPA han du laste ned data i hastigheter som overgår de rimeligste ADSL-løsningene. 

Symbian
Skyvemobilen Motorizr Z8 har samme operativsystem som Sony Ericssons businessmobiler, men kommer uten den trykkfølsomme skjermen som preger disse modellene.

– Mange synes det er tungvint med en mobiltelefon der du må trykke på skjermen med en penn. Dette er en telefon du kan betjene med en hånd, men som likevel gir deg tilgang til de avanserte programmene som er skrevet for UIQ-mobiler, sier Motorolas representant til Mobilen.no. 

Bend it like a banana
Designmessig er Z8 unik. Skyvemobiler har vi sett mange av, men det er første gang vi ser en mobiltelefon som bøyer seg når vi åpner den.

Jepp – du leste riktig – Z8 har et ledd som bidrar til at telefonen faktisk blir bøyd. Dermed skal den ifølge Motorola være bedre tilpasset din anatomi enn de fleste andre mobiltelefoner.

Det hele er selvsagt en gimmik. Det er ingen grunn til å tro at lydkvalityeten på samtalen blir noe bedre bare fordi telefonen bøyes en smule. Men det er kult. Samtidig skal vi ikke skyve under en stol at mobilens utforming bidrar til at det går greit å komme til den øverste tasterekken. Det har ofte vært er problem på skyvemobiler.

Den lille knekken i chassiset er likevel ikke det som imponerer mest. Det er det skjermen som gjør. Skjermen på Z8 er en QVGA-skjerm som kan vise 16 millioner fargenyanser. Da vi får demonstrert streaming av film til Z8 over HSDPA, kan vi ikke unngå å la oss imponere.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen