Motorola lanserer ny Razr

Slektskapet med forgjengeren stikkes ikke akkurat under en stol, for mobilprodusenten har valgt å kalle den nye serien Razr 2.

Serien omfatter tre nye telefoner, hvorav to kommer til Norge. Begge vil være tilgjengelige i Norge en gang i juli.

Razr 2 V8 og V9

Lillebroren i samlinga er Razr 2 V8. Dette er GSM-versjonen uten superfart, og følgelig den billigste modellen i andre generasjon av Razr-modeller. Til tross for at den mangler 3G, er den utstyrt med miniturboen Edge som i det minste gjør det mulig å surfe på nettet i helt grei hastighet.

Razr 2 V9 er derimot en fullblods super-3G-telefon, hvilket på fagspråket betyr at den takler HSDPA og dermed skal kunne gi teoretiske hastigheter opptil 3,6 megabit per sekund ned til mobilen din. Dette forutsetter vel å merke at det er dekning for denne hastigheten i mobilnettet der du befinner deg, noe som for de aller fleste av oss ikke er tilfelle ennå.

Felles for hele serien er at mobilene er slanket met 2 millimeter sammenlignet med forgjengeren.

2007-kolleksjonen

Resten av 2007-nyhetene ble også presentert for pressen under dagens Motorola-lansering, men alle de øvrige modellene er telefoner som er kjent fra før og som Mobilen.no omtalte så tidlig som februar.

Det bebudete ”mediemonsteret” som journalistene gledet seg til å se for første gang, viste seg å være den allerede omtalte Z8. Motorola lover nå at denne telefonen skal være tilgjengelig i løpet av juni.

Mobilen.no er på plass i London og kommer tilbake med mer informasjon om vårsleppet fra verdens nest største mobilprodusent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen