Motorola for motebevisste

Motorola for motebevisste

Solbriller med innbygget handsfree, eller snowboardklær fra Burton med stereohøytalere sydd inn i kragen – Motorola kan komme til å bli Moteola når de nå lanserer en rekke produkter tiltenkt de aller kuleste blant oss.

Mobilen.no har testet en del av utstyret og kommer tilbake med vurderinger av disse i dagene som kommer. Men allerede nå kan vi slå fast at Motorola denne vinteren lanserer flere kule produkter i Norge enn selskapet har gjort på mange år. 

Tilbake
Vi håper dette betyr at Motorola igjen vil satse på Norge, etter at selskapet i flere år har valgt å la vårt hjemmemarked seile sin egen sjø. Med de nye moteproduktene på plass i butikk kan Motorola komme til å bli trendy blant ungdom igjen.

Og Nordmenns forhold til Motorola er nå mindre anstrengt enn det var under Timeport-bølgen ved årtusen-skiftet. Motorola er amerikansk, brukes av hippe Hollywood-stjerner og knyttes opp til merkenavn som Oakley og Dolce Gabbana. Med mobiltelefonene RAZR og nå KRZR viser Motorola også at selskapet behersker kunsten å utvikle nyskapende design.

Foreløpig er Motorolas markedsandel i Norge svært lav. Men så er jo også moteprodukter mest spennende om ikke alle andre har maken …

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen