Motorola Droid i Europa

Det er i førsrte omgang bare engelskmennene som får glede av den nye mobiltelefonen, som i europeisk utgave heter MILESTONE. Jepp, bare store bokstaver. Så har også pressen brukt store ord for å bskrive telefonen, som er den eneste på markedet så langt med Googles nye Android 2.0.

Om telefonen vil komme til Norge i nær fremtid er litt usikkert. Motorola har ingen organisasjon som selger mobiltelefoner i Norden, men på den annen side er det fullt mulig for en distributør å ta dette agenturet, slik Dangaard (nå Brightpoint) i sin tid gjorde for HTC (Qtek).

QWERTY og touch
MILESTONE er en touchmobil med fremskyvbart qwerty-tastatur og en vegg-til-vegg-skjerm på 3,7 tommer. Til tross for at den har tastatur er den ikke tykkere enn 13,7 mm. Det gjør den antakelig til den tynneste av alle mobiltelefoner med denne formfaktoren.

Skjermen er kapasitiv, med støtte for multitouch.
I dag selges telefonen for 450 pund via eXpansys. Den kan også kjøpes rimelligere med abonnement fra T-Mobile, men dette er neppe særlig interessant for andre enn de som oppholder seg mye på de britiske øyer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen