Motorola blir retro

Boost Mobile er et selskap som spesialiserer seg på å utvikle produkter for unge og motebevisste. Telefoner med retro-design er i vinden for tiden. Like før jul kom Nokia ut med sine Art Deco-telefoner.

For de som vil skille seg ut

Boost Mobile er et datterselskap av Nextel Communications.Bedriften driver salg av telefoner, mobilspill, og andre produkter knyttet til mobiltelefoni. Boost Mobile har bygd opp seg opp til å bli et solid merkenavn blant unge i USA.

Retro-telefonen Boost Mobile selger, er en versjon av Motorolas klapptelefon i860, og er beregnet for det amerikanske markedet. Den selges kun gjennom Boost Mobile. Telefonen er i følge produsenten en nostalgisk telefon med alle funksjonene en moderne telefon skal ha.

- Vi prøvde ut flere typer design og tredesignet var en klar vinner. Den fikk folk til å tenke på gamle biler, surfebrett, og gammelt trepanel fra 70-taller. At telefonen ikke passet alle, er vi veldig klar over, sier Neil Lindsay, sjef for produktutvikling i Boost Mobile

At telefonen er for spesielt interesserte hersker det liten tvil om. I følge Boost Mobile er målgruppen unge trendsettere og andre som ønsker å skille seg ut. Mobiltelefonen vil selges i butikker som henvender seg til den kundegruppen. At målgruppen er i USA ligger i kortene.

- De som liker dette designet liker også å leve litt mer ekstravagant en de fleste, sier Neil Lindsay

Lcd-skjermen har en fargedybde på 65.000 farger og en oppløsning på 176 x 220 punkter,trykk-og-snakk, MMS, nesten 3 timer taletid, den veier 135g, støter MP3 ringetoner og den har et VGA-kamera med 4 ganger zoom. Telefonen har et spesielt utseende, men innvendig er den lik den vanlige Motorola i860.

At retro-telefoner er i vinden er Motorola og Nokia bevis på. Men Motorola sitt forsøk blir litt tannløst. Bytte deksel har vi da gjort lenge på denne siden av Atlanteren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen