Motorola bak Samsung- sabotasje?

Alternativ tekst mangler
(Bilde: The Korea Times)

I går kunne vi fortelle om en videosnutt som har sirkulert på internett de siste dagene. Videoen illustrerer hvor enkelt det angivelig skal være å knekke Samsungs syltynne mobiltelefon, X820, i to.

Samsung skal ha blitt rasende over funnet av videoen, og truet med å saksøke de som sto bak. Og skal vi tro Korea Times er det ingen ringere enn Motorola som står bak videosnutten, som ble lagt ut på videonettstedet YouTube.

Fjernet fra internett
Nå skal videoen nemlig være fjernet fra YouTube, med meldingen "Videoen er fjernet etter ønske fra rettighetshaver Motorola, fordi innholdet ble brukt uten tillatelse". Årsaken var at flere nettsider brukte videoen.

Hos Samsung var man inntil i går ikke klar over at Motorola kan ha noe med saken å gjøre, men selskapet opplyser i følge Korea Times at det hele vil bli grundig undersøkt i dag.

Motorola har ikke kommentert saken sentralt. Men en ansatt ved selskapets koreanske avdeling skal ha benektet Motorolas deltakelse i saken på det sterkeste. - Det er utenkelig at et globalt selskap som Motorola er involvert i så uetiske handlinger.

(Kilder: The Korea Times, textually)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen