Motorola Motoluxe lander i Norge

Motorola Motoluxe lander i Norge

Ny designtelefon kommer i salg i dag.

Motorola kom for alvor tilbake på det norske markedet da de lanserte den robuste mobilen Defy i fjor sommer. Siden den gang har de sluppet et par varianter av denne modellen, samt flaggskipet Motorola XT910 Razr, og på kort tid har produsenten klart å synliggjøre seg i Norge igjen.

I dag kommer designmobilen Motorola Motoluxe i butikkene. Denne mobilen kikket vi på på CES-messen i Las Vegas i januar, men da var det usikkert om den ville komme til Norge.

– Gjennom å kombinere et stilrent design med Androids hjerne, tror vi at Motoluxe er perfekt for et marked der forbrukerne vil ha den siste teknologien uten at det går på bekostning av designet, sier markedsdirektør Victoria McManus i Motorola Mobility med ansvar for Storbritannia og Norden.

Mellomklassemobil

Motorola Motoluxe
Motorola Motoluxe

Motorola Motoluxe er verken en toppmodell eller en billigmobil. Prisen i Norge vil ligge et sted mellom 2200 og 2800 kroner uten binding, noe som betyr at den vil konkurrere med flere andre Android-mobiler i samme prisklasse.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Android OS 2.3 Gingerbread
  • 8-megapikselkamera med autofokus og blits
  • MotoSwitch - mobilen husker mest brukte funksjoner, apper, kontakter etc.
  • GPS
  • Bluetooth 3.0 class 2. + WiFi + UMTS/HSDPA
  • 4-tommers skjerm (FWVGA), 480 x 854 pikslers oppløsning.

Som vi påpekte i Las Vegas er det flere Android-modeller som koster mellom 2000 og 3000 kroner som har mer kraft på innsiden. Ettersom Motorola Motoluxe klassifiseres som en designmobil kan det likevel være at produsenten satser på å vinne noen kunder på mobilens utseende.

Det er imidlertid ikke veldig mye ved telefonens ytre som gjør den til en typisk motedings; Skjermen går nesten helt ut til kantene og en stor, avlang varsellampe blinker ved tapt androp, ny SMS eller ny mail. Når det er sagt sier Motorola rett ut at de har gått for en minimalistisk, stilren design på Motoluxe.

Les mer: Sniktitt av Motorola Motoluxe fra CES 2012

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen