(Bilde: Motorola)

Motorola har sluppet helt ny modell

Moto G skal gi deg mye kraft til en lav pris.

Den Google-eide mobilprodusenten Motorola har akkurat vist frem en splitter ny telefon, kalt Moto G. Motorola sier de sikter seg inn på de som er ute etter en kraftig Android-telefon til en overkommelig pris.

– Skarpeste skjermen i sin klasse

Moto G har en lekker kant-til-kant-skjerm på 4,5 tommer, med en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Det tilsvarer en pikseltetthet på 329 ppi, og Motorola sier skjermen er den "skarpeste i sin klasse". 

På innsiden har Motorla klemt inn Qualcomms Snapdragon 400-prosessor, klokket til 1,2 GHz. Det fleste toppmodellene de siste månedene har tatt i bruk storebroren Snapdragon 800, men dette er som sagt et forsøk på å lage en telefon som ikke brenner hull i lommeboka. Telefonen har heller ikke 4G.

Velg farge selv

Akkurat som Motorola Moto X satser Moto G på å være fargerik. Bakdekselet er avtagbart, og du kan velge akkurat hvilken farge du er interessert i. Du kan få både høyttalere, hodetelefoner, strømpakker og deksler for å matche favorittfargen din.

Overraskende nok blir Moto G solgt med Android 4.3 installert, og ikke den nyeste 4.4 KitKat-versjonen. Motorola lover imidlertid at de vil oppdatere telefonene til Android 4.4 i løpet av januar. 

Kommer den til Norge?

Pris og tilgjengelighet er i Norge er fortsatt usikkert. I motsetning til storebroren Moto X er Moto G myntet på et internasjonalt marked, noe som forhåpentligvis betyr at vi får den til Norge også.

Den generelle europeiske prisen er satt til 169 euro for en ulåst 16 GB-utgave, noe som tilsvarer 1400 kroner, og et par hundre kroner mindre for en 8 GB-utgave. 

Sjekk også ut storebroren: 
Slik er Motorola Moto X »

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen