Moto satser på snop

Vi vet ikke helt om dette er Motorolas forsøk på å gjøre Rokr mer attraktiv, men produsentens svenske hjemmesider forteller i alle fall at telefonen ser ut som en polkagris. Visst er polkagris et stykke lekkert sukkertøy, men kan det samme sies om iTunes-mobilen til Motorola?

Det er under de tekniske spesifikasjonene betegnelsen dukker opp. Forklaringen er i følge Mobil.se at det hele dreier seg om en fantasifull oversetning av det engelske ordet "candybar". Dette er en beskrivelse av telefonens form, akkurat som "clamshell" er for klapptelefoner, noe vi i Amobil oversetter som "kamskjell".

Svenskene i Motorola har altså funnet det for godt å sammenligne telefonen med en slikkepinne eller et drops, som man også får polkagris formet som. Danskene på sin side, har valgt å omtale Rokr som en "slikstang", eller slikkepinne på godt norsk.

Motorola har ikke sluppet Rokr i Norge ennå, men vi må si at vi gleder oss til å se oversettelsen. Det skal sies at Rokr ikke ble den braksuksessen Motorola kanskje håpet på, men vi er ikke helt sikre på om salget vil bli merkbart høyere selv om de later som om det er et sukkertøy. Du kan se den svenske oversettelsen her, og den danske her.

God helg!

(Kilder: Mobil.se, Motorola.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen