Moto og Burton tjuvstarter

Motorola og Burton annonserte under et snowboard-stevne på New Zealand at 2007-kolleksjonen av Audex vil komme i butikkene allerede i løpet av måneden.

Audex-kolleksjonen består av klær som er skreddersydd for bruk sammen med mp3-spillere, mobiltelefoner og andre duppeditter.

Neste års kolleksjon skal i likhet med årets serie by på både blåtann, minijack-plugg og ledninger som er sydd inn i tøyet. Dermed kan du koble MP3-spilleren din til lommen, og få lyden ut høyttalere i hetta uten å måtte stresse med løse kabler.

Har du en telefon med blåtann er det bare å legge denne i en hvilken som helst lomme, så kan du snakke trådløst gjennom mikrofonen i kragen på jakken.

Toner via blåtann
Hovedforskjellen på 2006- og 2007-kolleksjonen er at sistnevne skal ha støtte for å spille musikk direkte fra mobiltelefonen din via blåtann.

Noen pris er foreløpig ikke oppgitt, men ut i fra prisene på den forrige kolleksjonen kan du regne med en pris på mellom 4000 og 5000 kroner for en jakke.

Det er foreløpig ikke noen bilder av 2007-kolleksjonen, men dette vil høyst sannsynlig dukke opp på Motorola og Burtons felles hjemmesider i løpet av kort tid.

(Kilder: Motorola, Burton, Gizmodo)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen