Møt Printrbot – en 3D-printer for alle

Møt Printrbot – en 3D-printer for alle

Gjør 3D-printing rimelig.

3D-printing er en nyttig og interessant teknologi som blir stadig mer utbredt. Et av de største problemene med teknologien er imidlertid at den fremdeles er ganske dyr, og da spesielt hvis man har lyst på en ferdig montert printer.

Hvis man vil sette sammen en 3D-printer på egenhånd, involverer det som regel en komplisert prosedyre, men nå ønsker en mann ved navn Brook Drumm å endre dette med et produkt som kalles Printrbot.

Enkel i bruk

Printrbot har blitt lagt ut som finansieringsprosjekt på Kickstarter.com, og har i skrivende stund fått dekket over 68 000 dollar av den etterspurte summen på 25 000 fra diverse donorer og velgjørere.

3D-printeren skal være både billig og enkel å sette sammen – så enkel at til og med barn skal kunne montere den. All elektronikk er allerede satt sammen, og forbrukerne trenger bare å følge instruksjoner fra en vedlagt manual for å gjøre 3D-printeren klar til bruk.

Skreddersydd etter behov

Printrbot har også muligheten for at brukere kan tilpasse størrelsen og formen på printeren etter hvilke behov de har. 3D-printeren kan endre størrelse, og delene kan til og med bli brukt i andre maskiner.

Prisen på en forhåndsbestilling av Printrbot kommer på 499 dollar, eller litt over 2900 kroner.

Les mer om prosjektet på Kickstarter.com eller Printrbot.com.

(Kilde: Geek.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen