Batteriproblemer? SmartWallet er løsningen.
Teknofil
Batteriproblemer? SmartWallet er løsningen. (Bilde: StreeSmart)

Møt smartlommeboka

Kommer med innebygd nødbatteri.

I vår moderne verden må vi huske på stadig flere ting, men noen ting er viktigere enn andre. Mobiltelefonen kommer høyt på lista, men aller høyest kommer trolig lommeboken. Nettopp derfor satte to fyrer fra Massachussets seg ned og bestemte seg for å skape en løsning på problemet.

Svaret på deres søken ble smartlommeboka, ifølge Engadget.

Innebygd batteri

Lommeboka er sannsynligvis den første av sitt slag, noe også navnet bærer preg av. Den har nemlig fått navnet SmartWallet, enkelt og greit. Så, hva er det egentlig som gjør denne lærbiten så smart? Jo, først og fremst at den kommer med en egen app du kan installere på mobilen. Gjennom denne appen vil du blant annet få varsler om du legger fra deg lommeboka og beveger deg en gitt avstand fra den. 

Kablene kan enkelt gjemmes bort når du ikke trenger dem.
Kablene kan enkelt gjemmes bort når du ikke trenger dem.Foto: StreetSmart.

Du kan også få lommeboka til å «ringe» gjennom appen, slik at du finner den. Omvendt kan du også trykke på en knapp inni lommeboka som får telefonen til å ringe.

Om dette ikke er nok for deg, så har SmartWallet et annet ess i ermet: Et innebygd nødbatteri på 1000 mAh og innebygd ladekabel. Dermed kan du øke mobiltelefonens batteritid betydelig om du har med deg lommeboka – noe du sannsynligvis har på grunn av appen.

Foreløpig har imidlertid ikke herligheten nådd finansieringsmålet sitt på 10 000 dollar på Indiegogo, så om du virkelig ønsker deg en SmartWallet burde du kanskje ta en titt på Indiegogo-siden til produktet. 

Det lages stadig flere smarte «wearables»:
Mota er en billig smartring »

(Kilde: Engadget, Indiegogo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen