(Bilde: Samsung)

Møt Samsung Galaxy Golden

Sørkoreanerne har virkelig troen på konseptet.

I sommer har det versert rykter om at Samsung skal lansere en god, gammeldags klapptelefon. Først ble Samsung Galaxy Folder lekket på nett, og ikke lenge etterpå slapp Samsung den sammenleggbare telefonen Hennessy offisielt.

Nå ser det ut til at den planlagte «Folder» har fått et offisielt produkt også, og det endelige navnet har havnet på Samsung Galaxy Golden. Det sørkoreanske selskapet slipper altså to klapptelefoner rett etter hverandre, men da først og fremst i hjemlandet.

Eldrefunksjoner

Samsung skriver selv at Galaxy Golden retter seg mot middelaldrende eller eldre mennesker, og telefonen har altså en egen del med fysisk tastatur, i tillegg til en skjerm på hver side av den andre delen.

De to skjermene har paneltypen Super AMOLED, og størrelsen er på 3,7 tommer. Operativsystemet er Android 4.2 Jelly Bean, mens en tokjernet prosessor på 1,7 GHz står for drivkraften.

Kameraet er på 8 megapiksler, og blant «eldrefunksjonene» finner vi en «easy mode» for hjemskjermen og et pedometer som fungerer sammen med S Health. Prisen starter på 790 000 won i Sør-Korea, altså 4300 kroner.

Denne er kanskje mer aktuell for nordmenn:
Galaxy Note III kommer i to ulike utgaver »

(Kilder: Flickr og Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen