Møt MSI Nightblade
(Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no)

Møt MSI Nightblade

Kompakt barebone-PC for spillere.

Hardware.no/Taipei: Computex er en lekegrind for alle som er interessert i IT-teknologi, hvor alle de store gigantene er på plass for å vise frem hva de har på lur. MSI er intet unntak, og en av de spennende nyhetene selskapet har å by på er Nightblade.

Nightblade er selskapets barebone-PC, som blant annet inneholder den nye hovedkortgenerasjonen Z97. Her frir MSI til de aktive spillerne med et produkt som skal kunne friste med flere individuelle muligheter. 

Alt i en kompakt enhet

Den nye Nightblade-maskinen er en kompakt modell der volumet for hele kabinettet stopper på 16 liter. Det er brukt robuste materialer i form av børstet aluminium i fronten, og Nightblade er konstruert slik at du enkelt skal kunne bære den med deg. Det er også et rødt glødende lys som lyser i fronten når maskinen står på.  

Nightblade med sidedøren av.
Nightblade med sidedøren av.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

MSI legger mye av valgene på komponenter over på brukeren, så du som aktiv spiller kan velge hva slags skjermkort, prosessor, minne og harddisk du selv ønsker. Selve Nightblade kommer nemlig kun med hovedkort og innebygget strømforsyning inkludert, der sistnevnte yter maksimalt 600 watt. 

Når det kommer til grafikkort kan du gå for det aller meste. Nightblade takler nemlig kort som er opptil 29 centimeter lange, hvilket betyr at du kan koble til kraftplugger som Nvidia Geforce GTX 780Ti eller AMD Radeon R9 290X.

I front har du en rekke utganger som for eksempel USB og lydutgang, i tillegg til en av og på bryter. En annen knapp som også dukker opp i fronten tilhører OC Genie-funksjonen til MSI. Ved å trykke inn denne får PC-en din en ekstra dytt i form av overklokking av prosessor og minne, slik at den presterer rundt 15 prosent bedre enn normalt. 

Enn så lenge er det ikke kjent når den nye Z97-versjonen av Nightblade kommer til Norge, og ikke minst hva den komme til å koste. Ønsker du beskjed om når den er på lager og hva prisen blir, så kan du legge inn et prisvarsel via vår prissøketjeneste Prisguide.

Har du gått glipp av ukens nyheter fra Computex?
Her finner du alt du trenger å vite fra messen »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen