Morten Harket lager låter med mobilen

Morten Harket lager låter med mobilen

Harket, en av Norges største artister, samarbeider nå med NetCom og Sony Ericsson om lanseringen av nytt soloalbum. Samarbeidet fører til at flere Sony Ericsson-mobiler kommer med NetCom-abonnement og eksklusivt innhold fra Morten Harket, som også bruker mobilen aktivt når han skriver låter.

- Jeg har reist mye rundt i verden med gitar. Ofte når jeg har kommet opp med ideer til nye låter, har det ikke vært like lett å feste disse ideene til en opptaker. Til slutt endte jeg opp med å bruke mobilen. Det funker faktisk bedre enn jeg hadde trodd, forteller Morten Harket, som nå hevder han knapt nok noe annet en mobilen til å ta opp lyd.

- Den er nærmest å betrakte som flue på veggen. Og den fanger opp noe mer enn melodi, akkorder eller ord. Den fanger opp skapelsesøyeblikket for en låt, en stemning og en spirit, forklarer Morten.

Les også:

- Mira Craig med musikkslipp på mobil
- Miras mobile suksess
- Gullplate for mobilsalg

- Spennende

Både NetCom og Sony Ericsson er strålende fornøyde med samarbeidet med det kjente norske popikonet.

- For oss er dette utrolig spennende og inspirerende. Ikke bare fordi en anerkjent artist som ham vil selge musikk på våre mobiltelefoner. Men også fordi historien illustrerer så godt at mobiltelefonen har blitt mye mer enn bare et kommunikasjonsverktøy, sier Erik Sandsmark, National Account Manager i Sony Ericsson i Norge.

Telefonene som er med i kampanjen er Sony Ericsson W610i, W880i og W910i. Blant det eksklusive innholdet som brukerne kan laste ned til mobilene er den nye singelen Movies, en eksklusiv sang, fem bakgrunnsbilder, ett tema, to skjermsparere, to videoer og fem ringetoner. I tillegg får brukerne tilgang til hele det nye albumet på mobilen når dette lanseres.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen