Morsomme onlinespill fra Disney

I disse gøyale onlinespillene må du utføre en hel rekke utfordrende oppdrag. Hjelp Jasmin å redde Aladdin i spillet Jasmine's Flying High. Lær deg kunsten å trikse fotball sammen med Mikke og Donald i Fotball-Triks, og spill opp til fest i onlinespillet Apeband.

Ben Gates trenger hjelper din i National Treasure Book of Secrets.Her må han bestige farefulle sjakter på jakt etter skatter. Pirates of the Caribbean gir deg spenning fra begynnelse til slutt. Har du alltid drømt om å bli en superhelt kan du bli det i Power Rangers Super Legends. Disse og flere andre ultimale onlinespill fra Disney, får du her muligheten til å prøve ut.

Det eneste du trenger for å ta i bruk disse onlinespillene, er å ha Shockwave flashplayer (last ned gratis her) installert på PC-en din.

Les også:

- Spill vintersport online
- 10 spennende PC-spill for helgen
- Gøy for alle penga

National Treasure Book of Secrets

Hjelp Ben Gates med å bestige farlige sjakter på jakt etter bortgjemte skatter, i dette spennende onlinespillet. Du må være rask for sjakten er i ferd med å fylles med vann.For å spile National Treasure Book of Secrets online  må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Fotball-Triks
Her gjelder det å utføre flest mulig spektakulære fotballtriks. Jo flere triks du klarer dess mer poeng tjener du inn. En kan gjøre alt med ballen bortsett fra å la den falle på bakken. Du spiller som enten Donald eller Mikke.For å spille Fotball-Triks online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Jungelboken (Apeband og Apegrep)
Fra Jungelboken får muligheten til å spille to onlinespill nemlig Apeband og Apegrep. I onlinespillet Apeband spiller du som Kong Luie, eller noen av hans undersåtter. Lag svingende rytmer og dans inn i natten. I onlinespillet Apegrep skal du konkurrere mot selveste Shere Khan. Her er det om å gjøre å skjære ned alle vinrankene uten at apene faller i vannet. Den som mister minst aper i vannet vinner.

        

For å spille Jungelboken online  må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Pirates of the Caribbean
Kjemp som en ekte pirat i dette ultimale onlinespillet. Her er det spenning fra begynnelse til slutt. Hele tiden er målet ditt å få tak på flere skatter og å overta nye skip. Du spiller den kjente piraten Jack Sparrow i hovedrollen, som befinner seg ombord på et av de mange piratskipene. Spill sammen med tusenvis av andre i dette massive og fantastiske onlinespillet. Dette blir et eventyr du ikke har sett maken til tidligere.For å spille Pirates of the Caribbean online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Stitch Speed Chase

Kappkjør sammen med Stitch, fra filmen Lilo & Stitch, i dette fartsfylte onlinespillet. Festet til bilen har du en gripehånd som du må bruke underveis for å få tak i ulike ting. Spillet gir deg beskjed om hvilke ting du må få tak i med gripehånden. Stitch må også få tak i andre bonuspoeng. Pass på å ikke gå tom for bensin.For å spille Stitch Speed Chase online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


S'No Problem
Hjelp Phineas og Ferb, fra Disney Channel-tegnefilmen med samme navn, med å bygge et fjell av snø i dette artige onlinespillet. Phineas og Ferb har lyst å stå på snowboard, men kan ikke gjøre dette uten masse snø. Du styrer snøkanonen mens Phineas og Ferb springer rundt med en trampoline i hagen. Pass på for svære iskuber som plutselig kommer ut av intet. Her må du skyte ut mye snø og tjene poeng for å nå neste brett. Pass på for andre farer som lurer i skyene. Ikke mist snøkuler på bakken, da smelter de og gjør at Phineas og Ferb mister verdifulle poeng. Når du går tom for bensin er tiden ute.For å spille S'No Problem online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Power Ranger Super Legends
Har du alltid drømt å bli en superhelt? Da har du muligheten til det i dette spennende onlinespillet Power Rangers Super Legends. Unngå farer som brann og is, samle inn bonuser i form av lyn og liv. Dette er et utfordrende plattformspill med 10 brett, som passer for alle aldre.For å spille Power Rangers Super Legends online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.


Jasmine's Flying High

Den onde trollmannen Mozenrath har kidnappet Aladdin, og nå blir det opp til Jasmine å redde han fra fangenskap. Aladin holdes til fange i et slott langt over skyene, nå må Jasmine få hjelp fra sitt magiske teppe for bringe Aladin trygt hjem. Eneste måten hun kan befri Aladdin på er gjennom å samle inn alle juvelene hun ser. Hjelp Jasmine å styre det magiske teppet, noe som ikke blir en lett oppgave. På hennes ferd møter hun hindringer i form av laterner, disse må Jasmine hoppe to ganger på for å få dem til å forsvinne. Jasmine's Flying High har hentet mye av sin inspirasjon fra det klassiske spillet Arkanoid.For å spille Jasmine's Flying High online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet, og andre morsomme prinsessespill du kan spille online.


101 Dalmatians Bounce
Hjelp Dalmantineren med å samle inn snøfnugg i 101 Dalmatians Bounce. Du styrer trampolinen ved å bruke piltastene. For hvert snøfnugg du klarer å samle inn tjener du poeng. Her går det fort i svingene, så det gjelder å følge med.For å spille 101 Dalmantians Bounce online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen