Morgendagens Japan-mobiler

Fra tid til annen dukker det opp mer eller mindre lekre konseptmodeller. Nå er det japanske KDDIs tur til å vise frem sine fire nye modeller.

Infobar2
Den første modellen har fått navnet Infobar2, og kommer i to ulike utgaver. Mens den ene er kun i sølv, er den andre modellen kledd i både rødt, hvitt og blått. Infobar2 utnytter plassen rundt skjermen godt, og har i tillegg taster for både meldinger og kamera blant kontrolltastene. Modellene minner for øvrig om noen av KDDIs tidligere konseptmodeller.

Alternativ tekst mangler
(Alle foto: For the umpteenth time)

Alternativ tekst mangler

Kaos
Den andre konseptmodellen fra KDDI har fått navnet Kaos, et navn som passer godt. Streker på kryss og tvers over tastesettet gir inntrykk av at tastene er plassert hulter i bulter.

Alternativ tekst mangler

Cypres
Den neste modellen heter Cypres, og har et gjennomsiktig deksel. Dermed får du en smakebit av hva som skjuler seg under panseret på mobiltelefonen din. Telefonen har hele 12 navigerings- og kontrolltaster.

Alternativ tekst mangler

Vols
Og sist men ikke minst, har KDDI kommet opp med den sølvblanke modellen Vols, som har det vi kan kalle en nedskyvbar skjerm. Når du ikke bruker telefonen, skyver du rett og slett skjermen ned i telefonen.

Alternativ tekst mangler
Alternativ tekst mangler

(Kilder: Engadget Mobile, And for the umpteenth time)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen