Moren tok datterens iPhone - så fant hun blekemiddel i smoothien
Teknofil
(Bilde: KDVR-TV)

Moren tok datterens iPhone - så fant hun blekemiddel i smoothien

Nå er 12-åringen siktet for drapsforsøk.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Politiet i den amerikanske delstaten Colorado har siktet en 12 år gammel jente for to drapsforsøk med overlegg, etter at hun forsøkte å forgifte moren sin. Bakgrunnen for hendelsen var at moren hadde fratatt datteren iPhone-en hennes, skriver Phone Arena.

Den første gangen datteren forsøkte å forgifte moren, helte hun blekemiddel i en smoothie som moren drakk av. Moren oppdaget lukten, og trodde det skyldtes at datteren ikke hadde vasket opp glasset godt nok. Hun ble dårlig, men drakk tilsynelatende ikke nok av smoothien til å være i livsfare.

Da moren kjente lukten av blekemiddel i en vannkaraffel også, skjønte hun imidlertid at det var 12-åringen som stod bak. Hun konfronterte datteren, som innrømmet at hun forsøkte å drepe moren fordi hun hadde blitt fratatt iPhone-en sin. Moren anmeldte deretter forholdet til politiet.

Mobilavhengig datter?

Foreldre har naturligvis all rett til å konfiskere mobiltelefonen til barna sine. Mange tenker nok også at det er en mild form for straff når de skal oppdra barna sine. Den lokale TV-stasjonen KDVR antyder for øvrig at datterens mobilavhengighet var den utløsende årsaken til drapsforsøkene.

For et års tid siden ble det kjent at så mange som 150 000 nordmenn kan være avhengige av Internett og sosiale medier. Denne typen avhengighet innebærer en tvangsmessig eller overdreven bruk som får negative konsekvenser på andre områder i livet.

Kina, Sør-Korea og USA har allerede klinikker for web-avrusing:
Straffer Internett-avhengig ungdom »

(Kilder: Phone Arena, KDVR)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen