Monter datamaskin i dusjen

Annonsør­innhold
Les hele saken »

VIAs nyeste bidrag på markedet for små og nette dataprodukter er VIPRO VP7710 Fanless Panel PC. Burken består i en 10,4-tommers trykkfølsom skjerm med alt annet av komponenter integrert. Skjermen har en oppløsning på 800x600 piksler og kan vise 262 000 ulike farger.

Under panseret finner vi en C7 på 1,0 GHz eller en Eden ULV på 1,6 GHz, alt etter hvilken modell man kjøper. Hvis du nå reagerte på at C7-prosessoren hadde en lavere frekvens enn Eden-prosessoren er du ikke alene, men VIA oppgir konsekvent disse frekvensene. På brikkesettsiden finner vi CX700M2 med grafikkløsningen Unichrome Pro II.

Maskinene har støtte for opptil 1 GB minne via en DDR2 SODIMM-slot. I tillegg er det plass til en 2,5-tommers harddisk og et CF-kort. Videre er det godt med tilkoblingsmuligheter, slikt som USB, RS-232, RS-422/485, lyd og nettverk.

Herligheten kan drives på likespenning fra 7 Volt og opp til 30 Volt. Noe å putte i bilen kanskje? Hele saken er støv- og vanntett og tåler godt med rystelser. Videre er den IP65-godkjent, så er da er det til og med mulig å montere den i dusjen.

Noen informasjon om enheten kommer til Norge eller hva prisen blir er så langt ikke kjent.

(Kilde: VIA)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen