Monstermobiler i butikken

Monstermobiler i butikken

Tidligere i høst lanserte Nokia sin nye musikk- og spillsatsning. Samtidig lanserte de telefonen som skulle utnytte dette til fulle, N81. Nå skal de to utgavene av mobilen være å finne i norske butikker, skriver Amobil.

Samtidig informerer Sony Ericsson om at en av deres mest avanserte Walkman-modeller, W910i, også er å finne i norske butikkhyller.

Les også:

- Nokias herlige skrytevideo
- Er dette iPhone-dødaren?
- Sony Ericsson med nytt flaggskip

Ny satsning fra Nokia

Nokia N81 er kanskje en av de mest spennende mobilene Nokia har lansert i det siste. Denne mobilen er spesialutviklet for selskapets nye storsatsninger. Både spill og musikk er nye satsningsområder for finnene, der det kommer nye nedlastingstjenester.

Videre har N81 fått et nytt menysystem som er strømlinjeformet for multimedieinnhold. Vi har sett og testet det nye systemet og du kan se en video av hvordan det fungerer her. Telefonen kommer i to versjoner, én med minnekortstøtte og et medfølgende kort på to gigabyte, og én versjon uten minnekortstøtte, men med åtte gigabyte innebygd minne.

Skyvemobil med musikk

Sony Ericsson W910i er relativt sammenlignbar med Nokia N81. Dette er selvsagt en underholdningsmobil der musikken står i fokus. Videre har skyvemobilen støtte for 3D-spill og filmvisning i widescreen-format.

I tillegg til å ha meget imponerende underholdningsfunksjonalitet er denne mobilen godt utstyrt i forhold til dataoverføring. Den har 3G-støtte, HSDPA, EDGE og Bluetooth 2.0. Vi kommer tilbake med en test av denne telefonen i løpet av kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen