Monstermobil med åtte høyttalere

Ikke bare har den åtte høyttalere. Den har også fulltastatur.
Ikke bare har den åtte høyttalere. Den har også fulltastatur.

Det har lenge vært kjent at mobilen er elektronikkverdens sveitserkniv, men dette tar kaka.

Denne nye mobilen, som er av ukjent produsent, er ikke bare et kamera, en mobil, en mp3-spiller og et navigasjonssystem. Den er også et komplett surround-anlegg med åtte innebygde høyttalere.

Mobilen bruker et 7.1-system, noe som vil si at den har et eget basselement og syv høyttalere Normalt ville et slikt anlegg bestå av flere høyttalere som var plassert rundt i rommet, men i dette tilfellet er alle høyttalerne skrudd inn på baksiden av mobilen.

Med tanke på at høyttalerelementene ikke er veldig separerte har vi all grunn til å tvile på at mobilen gir den helt store kinoopplevelsen, men en morsom løsning kan vi gå med på at det er.

Tungt spesifisert
Mobilen skal ellers ha en 3,5 tommer stor skjerm, noe som tyder på at den ikke er den minste på markedet. Skjermen er trykkfølsom med en oppløsning på 640 x 480 piksler. Videre har mobilen et to megapikslers kamera, blåtann og den støtter minnekort av typen MicroSD.

At mobilen blir tilgjengelig i Norge kan du imidlertid bare glemme. Den er nemlig laget i Hong Kong, og strekker seg neppe ut av det asiatiske markedet. Og hvor stor er egentlig etterspørselen etter en gigantisk mobil med 7.1 surroundlyd?

(Kilder: Pocket-lint.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen