Monstermobil i salg

Samsung B570 skilter med 8 GB lagringsplass. (Foto: Aving.net)
Samsung B570 skilter med 8 GB lagringsplass. (Foto: Aving.net)


Samsungs gigabytemonster har nettopp kommet i salg i hjemlandet. SCH-B570 har en innebygget harddisk på hele åtte GB, kamera på to megapiksler og satelitt-TV-mottaker innebygget.

Åtte GB lagringsplass gir deg omtrent 2000 sanger på mobiltelefonen. Dermed skulle B570 være i stand til å konkurrere med ordinære mp3-spillere, som iPod Nano og Creative Zen Micro.

Dessverre får vi ikke se dette gigabytemonsteret her hjemme. B570 bruker nemlig koreansk CDMA-teknologi, noe som ikke fungerer i det norske GSM-nettet.

Det er likevel ingen grunn til å henge med hodet. Samsung har nemlig et gigabytemonster som i tillegg er en smarttelefon, klar for Europa. SGH-i310 har i likhet med B570 åtte gigabyte GB, og er i tillegg basert på Windows Mobile 5.0.

Denne telefonen er rett rundt hjørnet, og dukker opp i norske butikkhyller i løpet av høsten. Her kan du lese mer om i310.

Om du ikke kan vente, og bare må ha en telefon med åtte gigabyte, kan du flytte til Sør-Korea og kjøpe en B570. Forvent å betale rund 5500 kroner.

Her kan du lese mer om B570.

(Kilder: PCworld.com, monstersandcritics.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen