Monstermaskin for de spillgale

Vi var godt fornøyd med Dell XPS M1710 da vi testet maskinen for et drøyt år siden. Nå kommer arvtageren XPS M1730, som også har mye å skilte med på komponentfronten.

M1730 skal ifølge Dell være den første bærbare maskin med AGEIA PhysX Mobile Technology-grafikk og tastatur med Logitechs GamePanel LCD. I tillegg kjører maskinen doble grafikkprosessorer med Nvidia SLI. Grafikken har dedikert minne på 512 MB og to x16-grafikkanaler.

Andre muligheter for maskinen inkluderer integrert 3G-kort og Wireless-N. Det innebygde webkameraet er på 2 megapiksler. Tastaturet kan lyses opp for spilling i mørke nattetimer, i tillegg til at maskinen har numerisk tastatur. HD-skjermen er på 17 tommer og skal kunne utnyttes til fulle med valgfritt Blu-ray-drev.

- I utviklingen av XPS M1730 har våre folk jobbet tett med spillselskapene bak noen av de mest populære og etterlengtede spillene, blant annet "The Orange Box" fra Valves "Half Life 2" og 2K Games' "BioShock". Dette sikrer at M1730 kan levere den ytelsen disse spillene krever, forteller adm. direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

XPS M1730 er tilgjengelig allerede, med en prislapp fra 22 690 kroner.

(Kilde: Pressemelding fra Dell)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen