Monsterhuset

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I et fint og rolig nabolag, hvor barn leker og idyllen råder, er det et skår i gleden; gamle nabo Nebberknekker. Han er nabolagets dystreste kapittel, og om du er så uheldig å miste ballen din på plenen hans, så må du se på den som tapt gods. Nebberknekker er nemlig sint, sur og hater barn som beveger seg på eiendommen hans.

Det skumle huset på hjørnet våkner plutselig til liv.
Det skumle huset på hjørnet våkner plutselig til liv.

Får eget liv

Unge pre-pubertale DJ, eller Edgar som han er oversatt til på norsk, aner ugler i mosen og spionerer på sin noe spesielle nabo. Tilfeldighetene skal ha det til at han og kompisen Kula greier å miste en basketball bort på grinebiterens plen. Fra seg av sorg på grunn av sin nyinnkjøpte ball, insisterer Kula på at Edgar går og henter den.

Det går som det må gå, Nebberknekker kommer ut, og hisser seg voldsomt opp. Uheldigvis hisser han seg sånn opp at han får slag og havner på sykehus. Med nabolagets største trussel unna skulle en kanskje tro at alt var fryd og gammen igjen. Den gang ei! Huset begynner nemlig å leve sitt eget liv nå når husets herre er borte. Sammen begynner barna Edgar, Kula og Jenny å pønske ut en plan for å ta knekken på det levende monsterhuset, noe som er alt annet enn enkelt.

Familiefilm

"Monsterhuset" er en ny produksjon fra Robert Zemeckis ("Polarekspressen", "Tilbake til Fremtiden"-trilogien) og Steven Spielberg ("ET", "Jurassic Park", "Indiana Jones"-trilogien). Den animerte eventyrfilmen har aldersgrense 11 år, da den kan være litt skummel for de yngste. Dette er en type film som kan ses av hele familien, og selv om den passer best for barn vil nok også den eldre garde finne den underholdende.

Monsterhuset

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen