Monsterhøytaler til iPod

Selv om det er mange som fortsatt verdsetter å kjøpe og spille musikk på fysiske plater, benyttes det stadig mer utstyr som håndterer musikken digitalt. Favoritt låter og artister legges inn på MP3-spillere og medbringes på alt fra en joggetur til trikken.

Når man ikke er på farten så finnes det mange anlegg på markedet som gir deg mulighet til å enkelt koble til iPoden . Om naboen mot formodning har et anlegg som danker ut ditt nåværende, kan den nye høytaleren fra Brothers sikre deg seier. Med en skyhøy prislapp og 102 kilo pondus vil vi tro denne modellen gir fra seg litt lyd.

(Artikkelen fortsetter)


Tung og dyr
WOS som høytaleren er ifølge produsenten Brothers verdens kraftigste iPod høyttaler, og når vi ser nærmere på spesifikasjonene er det grunn til å tro at dette nok stemmer. Den 102 kilo tunge høytaleren består av i alt 28 høytalerelementer, og har et frekvensområde fra 40 Hz til 20 000 KHz.

WOS, eller Wall of Sound som forkortelsen står for, har en egen innebygd rørforsterker. Når man ser på målene for høytaleren, 950mm x 1250mm x 300mm, kan nok navnet Wall of Sound være dekkende. Den første generasjonen av WOS ble utsolgt, og nå står generasjon to for døren. Vil du sikre deg høytaleren må du ut med 4 495 dollar, eller rundt regnet 27 000 kroner. Frakt kommer i tillegg. Vil du lese mer om denne høytaleren så klikk her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen