Monster-TV fra Mitsubishi

Det japanske Mitsubishi-konsernet – som kanskje er best kjent for bilene sine her i Norge – har annonsert en monstrøs 3D-TV på hele 92 tommer på CES 2011. TV-en vil hete WD-92840 og tar i bruk DLP-teknologi fremfor LCD, LED eller plasma.

TV-en vil bli siste tilskudd i Mitsubishis 2011-serie som fra før har TV-er på 60, 65, 73 og 82 tommer. Alle tar i bruk Texas Instruments' DLP-teknologi, med dedikerte databrikker som skal sørge for skarpest og klarest mulig bilde.

WD-92840 vil ha fire HDMI-innganger, en USB-basert mediaspiller, Bluetooth-støtte for lydavspilling, ISFccc-kalibrering, 120 Hz oppdateringsfrekvens, StreamTV for Internett-funksjoner og mer. Valgfrihet og kompatibilitet ser ut til å bli satset på av omtrent alle produsenter for tiden, og det er et positivt trekk.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Som om ikke dette var nok, så har Mitsubishi også gitt lyd om en OLED-TV på 155 tommer (men som ikke vil bli for kommersiell bruk) og et projektorsystem som skal klare å presentere 3D-bilder i full-HD på 100 tommer. Pris og tilgjengelighet er ennå ikke tilgjengelig, men det er forventet å koste like mye som størrelsene vil antyde.

(Kilder: Electronic House, Pocket-lint, TFTS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen