Momail på mer en 1000 modeller

Momail kan installeres på alle mobiltelefoner med støtte for e-post. Det begynner å bli et anselig antall. Og det er ikke bare de dyreste mobilene som har slik støtte. 

Les også:
-
Apple biter i det sure eplet
- Ny Exchange-klient til Nokia
- Bedre Gmail på mobilen
- Momail – smart e-post for enkle mobiler


Alle Sony Ericssons nye mobiler presentert på Computer Electronics Show (CES) denne uken, er klare for Momail. Det samme er Motorolas nye Z10, HTC Cruzer og P6500, i tillegg til modeller som Nokia 3110 og ”3G for alle”-mobilen LG KU250.

- Vi ser ingen nedgang i antallet nye mobilmodeller som presenteres. Tvert imot lanseres det i år flere mobiltelefoner enn noen sinne, sier Roger Grönberg, direktør i Momail.

Momail har en egenutviklet teknologi som gjør at de kan lansere støtte for nye modeller bare timer etter at produsentene har lansert dem, skriver Momail i en pressemelding. Momail regner selv med at om lag 80 prosent av alle mobiler som selges kan bruke deres e-postklient.

Momail har en egen nettside der norske mobilbrukere kan registrere seg for Momail. Tjenesten er gratis, og vi har tidligere testet den både på Sony Ericsson-mobiler og på Apples iPhone.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen