Moderne rock i Bendiksbukta

Superfamily

Norske Superfamily fikk æren av å åpne torsdagens ball i Bendiksbukta. De gikk straks igang med å levere dansbar rock til publikum som viste at de likte veldig godt det de hørte. Med seg hadde bandet to korister som også lagde liv ved å danse i bakgrunnen. Vokalisten erklærte mellom hver andre sang at den neste var hans favorittsang. Publikums favoritt og konsertens høydepunkt var sangen ”Taxidancing”. Konserten ble flott avrundet med en flott hyllest til Paris og all kjærligheten en kan oppleve der, mens koristene viftet med franske flagg.

The Infadels

Neste gruppe ut var de britiske guttene i The Infadels. De kommer løpende inn på scenen og viser at de har masse energi som skal brukes på å lage liv. Dermed går de igang med å la publikum bevege seg til rytmene fra musikken deres. De leverer et energisk show, men det tar aldri helt av for publikums del.

Death Cab For Cutie

Etterpå kom gutta fra Seattle inn på scenen, de hadde med seg noen lavmælte og melodiske sanger. Konserten forblir veldig rolig og det er behagelig å høre på, og det tar aldri helt av. Mot slutten av konserten blir det satt inn et ekstra trommesett, dette skjedde midt i en sang og oppriggingen var ganske forstyrrende. Resultatet derimot ble konsertens høydepunkt. Et ekstra trommesett førte til at bandet tok skikkelig i for første gang, og det ble trivelig å høre på. Gruppen sa selv at de drev med ”edutainment”, en blanding av utdanning og underholdning. De fortalte at fluer ramler like fort som elefanter, men det var først og fremst bandet de ville at publikum skulle lære seg av kjenne. Særlig mange nye fans er det lite trolig at bandet har fått, men det så ut som om de som allerede var fans likte det de fikk servert. For de andre ble det litt kjedelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen