Guide

Moderatpakke for studenter

Om du har en jobb ved siden av studiene eller har funnet deg et billig krypinn, så har du kanskje litt større økonomiske rammer. Her er våre tips til deg som vil ha god teknologi, men samtidig ta vare på lommeboka.

TV
For deg som har litt rom for å skeie ut anbefaler vi å ta en titt på Panasonic TH-42PX80. Denne 42 tommer plasmaskjermen har fått meget god omtale i flere tester. Den er HD-ready, har tre HDMI-innganger, to innganger for scart og PC-inngang. Skjermen vil utvilsomt gjøre mer enn god nok nytte i et studenthjem.


Med denne plasmaskjermen kan du fylle en vegg på hybelen.

Skjermen koster 7.749 kroner hos Deal.no
.

Utgift: 7.749,-

PC
Om du har litt økonomisk rom, så kan du også investere i en bærbar maskin som yter litt ekstra. Elprice har for tiden tilbud på Acer Aspire 5920G for 5.995 kroner. For denne prisen får du en god maskin som yter bra og i tillegg har Blu-ray-spiller. Det betyr at du i hvert fall slipper å legge ut ekstra for en slik spiller.


Acer Aspire 5920g vil være med deg på et langt studium.

Maskinen har fått god kritikk i flere tester og etter vår mening er dette et godt tilbud med denne prisen.

Utgift: 5.995,-

MP3-spiller
Om du vil ha en spiller som yter litt ekstra, men som ikke tar hele lommeboken, så er vårt hete tips Samsung P2. Denne spilleren kommer med trykkfølsom skjerm og er ifølge vår test en av de bedre spillerne på markedet. Prisen er heller ikke den galeste. Spilleren fås i flere versjoner, men for en utgave med 4GB må du ut med 926 kroner hos Datakjeden.


Samsung P2 er en imponerende liten håndfull.

Utgift: 926,-

Kamera

Selv om du skal ha et godt kamera er det ingen grunn til å blakke seg fullstendig. Men om du vil ha et enkelt kompaktkamera som yter det lille ekstra er vårt hete tips å gå for Olympus Mju 1050 SW. Dette kameraet er det siste i Olympus sin rekke med vann og støtsikre kameraer. Det vil si at det tar like gode bilder under som over vann, og du kan dra noen morsomme sprell på fester. Folk blir alltid like overrasket når du "mister" kameraet i ølglasset. Spørsmålet er om du har råd til å kaste vekk øl på den måten.


Olympus Mju 1050 er vann- og støtsikkert.

Kameraet kommer i butikkene denne måneden og har en veiledende pris på 2.790 kroner.

Utgift: 2.790,-

Mobil
Om du vil ha en god mobil som yter litt ekstra er mulighetene mange, men om du går for Nokia N82 vil du neppe bli skuffet. Denne mobilen er kanskje i største laget for mange, men den er rik på funksjoner, og har ikke minst innebygd GPS. Alltid kjekt for den som nettopp har flyttet til nytt sted.


Nokia N82 hjelper deg å finne veien på nytt studiested.

Ikke minst er prisen akseptabel. Uten abonnement må du betale 3.095 kroner for denne telefonen hos Netonnet.

Utgift: 3.095,-

Totalsum for pakken: 20.555,-

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen