Mobyson er igang

Mobysons logo

Den ferske mobiloperatøren Mobyson starter i dag utleveringen av simkort. Et stort antall prisbevisste mobilbrukere i Norge nølte ikke med bestillingen da Mobyson kom med bestillingsskjema for sitt nye abonnement. Mobyson hadde allerede den 14. juni flere tusen kunder.

Thomas Sandaker, daglig leder i Mobyson, kunne nylig fortelle amobil.no at responsen fra mobilmarkedet overgår alle forventninger. "Vi har jo de desidert billigste prisene på mobiltelefoni i Norge, men en slik mottagelse hadde vi ikke turt å håpe på", har Thomas Sandaker tidligere uttalt.

Abonnementet som tilbys betales på forhånd, i likhet med et RingKontant-abonnement fra Telenor. Med priser som 44 øre per SMS og 88 øre per minutt ringetid hoppet prisbevisste mobilbrukere over de nettbaserte bestillingsskjemaene. Også GPRS-prisene imponerer med bare 0,8 øre per kB.

Mobysons prisliste

Prislisten - Fra Mobysons nettside

Hvis saldoen på din konto går i null vil abonnementet stenges for utgående trafikk. Før den tid vil du bli varslet med en SMS, nærmere bestemt når du har 20 kroner igjen på kortet. I tillegg kan du velge å bli varslett på SMS eller e-post ved andre nivåer.

Telepriser.no kan man sammenligne priser på forskjellige mobilabonnementer. Listen nedenfor ble beregnet med et ganske gjennomsnittlig bruk av SMS og ringetid. Her er Mobyson billigst. Telenor RingKontant er faktisk hele 108 prosent dyrere enn Mobyson ved et slikt forbruk.

Fra Telepriser.no

Liste for sammenligning - fra Telepriser.no

Forhåndsbetaling av ringetid foregår ved hjelp av nettbank, giro eller kredittkort. Det vil altså ikke komme påfyllingskort i likhet med de vi har sett fra blant annet Telenor RingKontant. Fordelen med dette er at Mobyson sparer kostnader på å verken produsere kontantkort eller sende ut regninger. Kostnadene som spares resulterer i lavere priser.

"De kostnadene vi sparer på at kundene gjør jobben selv, gir vi tilbake i form av lave priser", sier Sandaker.

Mobyson satser på et nettbasert kundesenter. I tillegg til å fylle på med ringetid skal du altså over nett blant annet kunne sjekke saldo og samtalespesifikasjoner, laste ned månedsavregninger og legge til og fjerne tjenester.

Mobilveteraner vet at en mobiloperatør med navnet Mobyson har tidligere eksistert. Da vi snakket med Thomas Sandaker kunne han bekrefte at utenom navnlikheten har det nye Mobyson ingenting til felles med det gamle Mobyson.

Mobyson benytter forøvrig NetCom sitt nettverk. For bestilling eller mer informasjon, besøk Mobysons nettside.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen