Mobyson + Talkmore = sant

Mobyson + Talkmore = sant

Både Mobyson og Talkmore har lenge ligget godt an i Post- og teletilsynets prissammenlikning, og nå går altså de to selskapene sammen for å tilby norske mobilkunder det som ifølge en pressemelding skal være noen av markedets beste og mest innovative tjenester.

Det skjer etter at Talkmores svenske eiere One2Com og Mobyson går sammen til ett selskap. Det sammenslåtte selskapet kommer trolig til å hete Mobyson AB.

Mobyson har i dag rundt 45.000 norske mobilkunder, og etter sammenslåingen vil det nye selskapet ha totalt rundt 80.000 privatkunder i Norge.

Begge nett
Mobysons kunder bruker i dag Telenors mobilnett, mens kunder hos Noextra og Talkmore bruker NetComs nett. Det er ikke gitt noen indikasjon på at dette skal forandres, men selskapet vil fokusere på å skape en større enhet både når det gjelder kunder og økonomiske resurser.

- Vi kommer til å bruke en periode nå hvor vi finner ut hvordan vi best mulig får til de beste løsningene for våre kunder. Det kan godt være vi velger å fortsette å bruke begge nett, sier Bent Brugård i Mobyson Holding til Mobilen.no

Han legger vekt på at den økte kundemassen trolig vil føre til et bredere tjenestespekter og bedre priser.

- Med større kundemasse vil vi få bedre rabattordinger med våre leverandører, og dermed kunne tilby våre kunder bedre priser, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen