Mobilvideo til innholdstoppen

Mobilvideo til innholdstoppen

Det er ikke bare Saddams henrettelse som er populært mobilt videoinnhold. Ifølge Juniper Research kommer mobilvideoinnhold innen sport, fritidsaktiviteter og informasjon til å øke og mer en doble inntektene i løpet av de neste fem årene.

Størst kommer veksten til å være i Europa, hvor selskapet regner med at 40 prosent av de totale globale innholdsinntektene fra 2006 og 2011 kommer til å være. Asia vil trolig stå for et større volum, men ettersom prisnivået i Europa er høyere, vil inntektene i større grad strømme inn her.

Nye opplevelser
Mye av forutseningen for at populariteten skal gå i været, og mobilvideo skal lykkes er den store utbredelsen av 3G-tjenester.

- Video har muligheten til å forandre brukeropplevelsen på mange info-underholdningstilbud. Utrullingen av 3G-tjenester vil sørge for at alt ligger til rette for utviklingen av høykvalitetsvideoinnhold, sier Bruce Gibson i Juniper ifølge Cellular-news.

Sport og selvlaget
Den typen tjenester som i størst grad vil nyte godt av forbedret videokvaliteter sportstjenester, tjenester basert rundt TV-programmer og kjendiser, trafikkoppdateringer, nyheter og mobilsamfunnstjenester med brukergenerert innhold.

Særlig tror selskapet på vekst innen sport og brukergenerert innhold.

- Sportstjenester får en oppsving hver gang det er høyprofilerte sportsbegivenheter som store mesterskap som for eksempel OL i Beijing i 2008, sier Gibson.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen