Mobiltelefoner m/ operatørbinding!

Siden vi først gikk på nett, har prisguiden vår kun latt deg sammenligne priser på mobiltelefoner uten abonnementsbinding. Dette har selvsagt vært et stort minus, siden de fleste kjøper telefoner med slik binding for å få subsidiert noe av prisen. Dessverre har det rett og slett ikke vært mulig å få på plass denne støtten på grunn av den tekniske platformen prisguiden vår har basert seg på.

De siste månedene har vi derfor jobbet på spreng for å få på plass den nødvendige funksjonaliteten. Vi har også samarbeidet tett med de forskjellige nettbutikkene i prisguiden for å få formatert prislistene deres i riktig format, såvel som å få inkludert en del nye nettbutikker som Siba og KlartSvar Bedrift, for på denne måten å få et større utvalg av tilbud å sammenligne mellom.

       

Nå er endelig resultatet klart, og fra og med i dag vil du finne at kategorien for mobiltelefoner med abonnementsbinding er åpnet i prisguiden. Du vil også se at alle testene våre av mobiltelefoner nå viser de billigste prisene både med og uten abonnementsbinding, slik at du lett kan se hvor billig du kan få telefonen.

Foruten muligheten til å sammenligne mellom forhandlerene på pris, er alle telefonene i prisguiden er som vanlig lagt inn med fulle spesifikasjoner, høyoppløselige bilder, prishistorikk og leserenes egne erfaringer. Skal du kjøpe deg ny mobiltelefon eller PDA, burde altså dette være det naturlige utgangspunktet.

Gå til prisguiden...

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen