Mobiltelefon for jentene

Omfanget av det kinesiske Hello Kitty-merket har iløpet av de siste årene blitt større og større. Serien av effekter og tilbehør tilgjengelig i Hello Kitty-stil tar aldri slutt. I sammenheng med feiringen av sitt 30-års jubileum, lanserte Hello Kitty 3 mobiltelefoner. Tidligere har man kunnet kjøpe en Hello-Kitty-mobil i vanlig candybar-design. Nå lanserer selskapet to nye modeller i sammenklappbart format.

Telefonenes utseende er til å få sukkersyke av. Dekselet er dekket med Hello-Kitty-logoer, og du kan velge mellom rød eller rosa farge.

OKWAP A267 er den enkleste av modellene, med kun det nødvendigste. Telefonen ser ut som et sukkertøy på utsiden. Den er heldigvis litt mer moderat når man åpner den, et relativt anonymt design pryder innsiden. Når telefonen ringer, blinker det i stripen med lys som går rundt hele telefonen. Dette lyset kan man bestemme fargen på selv. Skjermen inni telefonen har 128 x 128 piksler, mens skjermen på utsiden har 96 x 48 piksler.

KWAP i516 er modellen for de som ønsker seg litt mer. Den har en skjerm på 128 x 160 piksler og 260.000 farger inni telefonen, og 96 x 64 piksler og 65.000 farger i skjermen utenpå. Det er også muligheter for å høre på radio med denne modellen. Det som skiller i516 mest fra sin søster, er muligheten for å snu skjermen 180 grader rundt.

Begge modellene har kamera, spill og kaloriteller. I tillegg er de selvfølgelig spekket med Hello-Kitty-bilder, bakgrunner og animasjoner. Skulle du ønske deg flere bilder, kan du overføre de via USB-kabelen som følger med. Begge modellene er lettvektere, og veier 85 gram.

Hvis du noen gang vil reise til Hello-Kittys hjemland, Kina, skulle alt gå knirkefritt med den kinesisk-engelske ordboken installert. Telefonene støtter også MMS, GPRS og WAP. Det innebygde kameraet tar bilder i megapikslers format, og kan også til å ta opp små videosnutter.

Begge Hello Kitty-telefonene kommer med en hel pakke med tilbehør. Den inkluderer hands-free-sett, nøkkelringer, telefonetui og mye mer. I Europa er telefonene foreløpig kun mulg å få kjøpt i Storbritannia.

Prisene er rimelig stive på begge modellene. Du må ut med ca 3500 kr for A267, og drøye 4000 kr for i516. Prisene er ikke inkludert frakt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen