Mobiltelefon for eldre

En rød, en blå og en grønn knapp. Det er alt som skal til for å skape en funksjonell mobiltelefon, om vi skal tro Orange. Telefonen er ment for mennesker som er ute etter en telefon det er lett å bruke, og tenker særlig på eldre når telefonen nå legges ut for salg.

Med denne telefonen er du bare et tastetrykk unna å ringe til familien, samtidig som du er tilgjengelig om noen ønsker å ringe deg.

GÃ¥r seg bort
Moderne mobiltelefoner er så avanserte at enkelte rett og slett ikke evner å bruke dem. Det gjelder mange eldre, hevder Orange, og får støtte fra direktøren ved et eldresenter utenfor Biel i Sveits: – Det hender at beboere her ved senteret går seg bort når de skal handle eller gå tur. Det er vanskelig for dem å kontakte oss, fordi de ikke har mobiltelefoner. Telefonene er nesten for kompliserte, sier han.

Telefonen heter Mobi-Click, og har tre programmerbare knapper. Innkommende anrop kan besvares ved et tastetrykk, eller telefonen kan programmeres til å svare automatisk eller over handsfree.

Pårørende eller pleiere kan fjernprogrammere telefonen, som har en standby-tid på 200 timer og en taletid på 160 minutter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen