Mobilt trippelnett

Lyse Tele har lenge tilbudt trippelnett til sine bredbåndskunder. Med trippelnett menes muligheten for digital TV, internett og telefoni over bredbåndsnettet.

Selskapet tar nå trippelnettet ett skritt videre, og tilbyr sine kunder en mobil utgave av nettet via Telenors 3G-nett.

Tjenesteten er tilpasset ungdom under 25 år, og tilbyr en rekke ungdommelige funksjoner. Brukerne får for eksempel tilgang til MSN, en vanlig søkeside og en egen kalender. I tillegg tilbys en oversikt over hva som går på TV akkurat nå og et døgn fremover i tid, serier og musikkvideoer.

Portalen skal i tillegg inneholde lokalt innhold. Dette innebærer blant annet en arrangementskalender for lokalområdet og mulighet til å leie film fra Lyses bredbånd.

Abonnementet gir også tilgang til webkameraer og TOPP Skoledagbok. Brukerne kan også opprette en egen blogg hvor de kan legge ut sine egne bilder. Tjenesten "todoy", som er en blanding av "to do" og "today", er en kombinasjon av kalender og oppgaveliste. I tillegg blir det mulig å sjekke e-post på mobiltelefonen, og se hvilke av vennene som er pålogget portalen.

I første omgang er det kunder i Rogaland som får nyte godt av Lyses mobile trippelnett. Tilbudet vil senere, i følge Digi, bli tilgjengelig over hele landet, og tilpasset de enkelte regioner av landet.

(Kilder: Lyse, Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen