Mobilt på Electroworld

I Norges Varemesse, Lillestrøm finner vi produsenter og andre spennende tjenestetilbydere som har gjort seg gjeldene i elektronikkmarkedet. En lang kø som presser seg mot vaktene, gir en pekepinn om hvor enormt populær denne messen er.

Les også:
-
Kupper Telenor-lansering?
-Samsung G800
-LGs svar til Apple

Messa har mye spennende å by på for teknofile. Nordens største elektro-messe er naturligvis et mekka for mennesker som ønsker å prøve de siste dingsene. Playstation 3 og X-box fikk mye oppmerksomhet, sammen med NRK som stod for underholdningen. Hi-Fi-utstillere derimot slet muligens litt med å imponere i alt bråket fra andre utstillere.

Se bilder av spennende ting fra messa på teknofil.no

Mobilnyheter
Nokia, Samsung og LG har utstillinger der du kan sjekke de nyeste mobilene. Liker du best Sony Ericsson har du ingenting spennende å se frem til.

Hos Sony Ericsson får du ikke lov til å se på annet enn ”dummies”, tomme, lakkerte plastmobil-skall med papirskjerm. Skuffende for oss som liker å fikle med mobiler.

Spiselige mobiler
Nokia har, i tillegg til ekte mobiler, små spiselige mobiler i vingummi. Er symbolikken at Nokia-mobiler generelt er små og søte? Her har du i alle fall mulighet til å teste de nye mobilene N95 8GB og N81 8 GB.

Hos Samsung fikk vi blant annet en sniktitt på den ultimate kameramobilen fra Samsung, G800 som kan ta bilder på opptil fem megapiksler og tre ganger optisk zoom.

Superkamera
Spør du pent, kan det hende du også får prøve den spennende mobilen. Husk bare at du må belage deg på å høre at "dette er bare en prototyp" fra utstillerne hver gang noe ikke fungerer særlig bra.

Dette er med god grunn, det er faktisk bare en uferdig utgave, noe som betyr at den kommersielle utgaven blir kraftig forbedret. Får vi håpe, da.

LG har også spennende mobiler, og vi har sniktittet på LG KU990 Viewty, som vi har skrevet om tidligere. Teknisk sett er den forventet å knuse Iphone, og er nesten like pen. Men bare nesten.

Bare prototype

Til vår store skuffelse fungerte ikke prototypen på en rekke ting. Dette innebar at vi fikk ikke teste videotaking på opptil 120 bilder i sekundet, men nærmere videoopptak med ett bilde hvert femte sekund.

Også her må vi minne om at det bare er en prototyp, og vi er lovet av LG at dette skal bli forbedret før den kommer ut i butikkhyllene.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen