Mobilt bredbånd fra Norwegian

Call Norwegian blir navnet på Norwegians nye mobilsatsning, og de åpner for både telefoni og mobilt bredbånd i november, skriver Teleavisen.

- Vi skal ikke selge ringeminutter for 19 øre, det overlater vi til andre, men vi skal ha faste priser som oppleves som rimelige, sier Hans-Petter Aanby, som har hatt hovedansvaret for å bygge opp det nye mobilselskapet, til avisen.

Han forteller selskapet verken skal være et lavprisselskap, eller ha hovedfokus på telefoni.

- Mobiltelefoni blir mer som en tilleggstjeneste. Vi satser på mobilt bredbånd, for det er hva de reisende har mest bruk for. Det er også over mobilt bredbånd at vi best kan tilby de reisende flere tjenester.

Mobilt bredbånd skal kundene få både gjennom 3G-nettet til Network Norway og over trådløst nett på alle de norske flyplassene, og fra våren blir det også trådløse nett ombord i Norwegians egne fly.

Mobilportalen skal bli det sentrale knutepunktet i Call Norwegians satsning, og selskapet vil samarbeide med partnere på relevant innhold. Ambisjonene er ikke små.

- Vi tar sikte på at vår portal skal få samme posisjon på mobilt internett som Startsiden har på PC-basert internett, sier Aanby.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen