Mobilspill til fastpris

Faksimile: Talkmore
Faksimile: Talkmore

Talkmore jakter stadig på nye kunder, og lanserer nå mobilspill som for eksempel Paris Hiltons Diamond Quest til fastpris på sin egen WAP-portal.

Tilbudet innebærer at du får laste ned så mange spill, bilder, animasjoner og tjenster som du vil, mot at du betaler 29 kroner i måneden.

Administrerende direktør i Talkmore, Pål Barth Nilsen, sier at brukere kan spare store summer på å hoppe på deres tilbud. Samtidig vil trolig Nilsen tjene gode penger. Tilbudet er nemlig bare åpent for Talkmores kunder.

Varierende utvalg
Spillutvalget kan også fortone seg som noe begrenset for enkelte kunder. En del telefoner tilbys det ikke spill til i det hele tatt, mens en del populære modeller i starten kun vil få tilgang til omtrent ti spill.

- I begynnelsen få noen telefonmodeller tilgang til 50 til 100 spill, mens andre telefoner får litt færre, sier Nilsen. Sony Ericsson K700i vil for eksempel ha tilgang til omtrent 50 spill.

- Det blir premium-spill til alle håndsett, og mange populære spill som Geni og Orddrops, forsikrer Talkmore-sjefen, og understreker at det i løpet av helgen vil komme flere spill på tjenesten.

Ingen tingetoner
Selv om både spill, bakgrunnsbilder og animasjoner er inkludert i tilbudet, får du ikke ringetoner og mp3-filer med på kjøpet. Dette er i følge Nilsen på grunn av Tono-avgiften. Talkmore tar likevel sikte på å tilby ringetoner til 5 kroner stykket fremover.

Prisen på et mobilspill kan variere kraftig, men det er vanlig å betale et sted mellom 30 og 60 kroner, avhengig av hvilket spill det er.

Selv om du kan laste ned så mye innhold du bare orker, må du fortsatt betale for overføring av data. Talkmore tar 7,50 kroner pr megabyte. Om du laster ned et spill på for eksempel 200 kB, må du altså betale 1,46 kroner.

Fra mandag av vil selskapet sette i gang en reklamekampanje.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen