Mobilsøket i forbedret utgave

Det blir stadig vanskeligere å finne den rette mobiltelefonen. Utvalget av modeller har blitt enormt, og det er i tillegg stadig flere funksjoner å holde styr på. Vi prøver å gjøre valget enklere, og det er med bakgrunn i dette at vi tidligere i år satte oss ned og utviklet tjenesten Mobilsøket.

Den har i løpet av kort tid blitt en av de mest populære tjenestene her på amobil.no. Siden lanseringen har over 70.000 telefoner blitt funnet ved hjelp av søket, og via prisguiden blir det kjøpt over 3000 telefoner i uken.

Mobilsøket er relativt enkelt og smertefritt i bruk. Du oppgir hva du ønsker av mobiltelefonen du skal kjøpe, hvilke funksjoner du vil ha og hvor mye du er villig til å betale. Siden finner søket frem til hvilke telefoner på det norske markedet som passer best til akkurat de behovene du har.

Nå har vi forbedret den avanserte versjonen av søket. Her kan du gå i dybden og spesifisiere alt fra hvor tykk og tynn du vil at telefonen skal være, til hvilken platform den skal kjøre og hvor godt batteri du vil ha.

Vi håper at det dermed skal bli enda lettere å finne den rette telefonen, enten du er kresen førstegangskjøper eller svoren teknofantast.

>>> Gå til det avanserte mobilsøket <<<

OBS: Dersom du stiller for store krav kan du risikere å ikke finne noen telefoner ved hjelp av det avanserte søket. Vil du være sikker på å alltid finne en telefon uansett kriterier må du bruke det enkle søket.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen