Mobilskjermen som oppdaterer deg

Det kalles ”Tickere”, og er en tekststripe som ruller over topp og bunn av skjermbildet ditt. Teksten levers av en server, som sørger for at informasjonen du mottar alltid er oppdatert. Trafikkvarsler, aksjekurser, sportsresultater – egentlig kan du fÃ¥ informasjon om hva som helst levert til mobilen din.

Doozle
SK Telekom har lansert en tjeneste de kaller ”Doozle”. Siste nytt, lokalt værvarsel og informasjon om ulike begivenheter ruller gratis over skjermen, mens du kan abonnere på underholdningsnyheter og sportsresultater.

Foreløpig er det begrenset hvor mange håndsett som kan bruke tjenesten, men antallet skal øke, hevder en talsmann for SKT.

Men det er ingen grunn til å løpe til nærmeste butikk for å kjøpe telefon med ”Doozle”-funksjon. Den virker nemlig bare i SKTs nett. For å gjøre deg nytte av tjenesten må du med andre ord flytte til Korea.

Det er ingen grunn til ikke å utvikle liknende tilbud i våre nett. For operatørene betyr det økt datatrafikk, for annonsører betyr det et helt nytt annonsemendium, og for deg og meg betyr det forhåpentlig oppdatert informasjon i lomma, uten at vi behøver å surfe rundt for å finne den.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen