Mobilpoker kan loppe deg på sekunder

Selv om det fortsatt er nettpoker som er størst i Norge, er det ikke bare foran datamaskinen pokerelskere kan boltre seg. Noen vinner, andre taper, og det er sikkert som banken at det er store penger i omløp også mellom mobiltelefoner.

Per runde kan du nemlig satse 1000 dollar, eller rundt 6500 norske kroner.

Betsson sier til ITavisen at de ikke ønsker at spillerne skal misbruke muligheten til å spille for så høye summer, og at de har satt inn mekanismer som gjør at spillerne kan legge bånd på seg og hvor mye penger de spiller for.

Men med rundt 70 000 nordmenn med sykelig forhold til pengespill, og ytterligere 130 000 i faresonen, er det ikke sikkert at denne selvpÃ¥lagte pengesperren vil kunne sørge for at ogsÃ¥ mobile pokerspillere

Lotteritilsynet ser med skepsis på det svenskeide selskapet, for selv om de opererer fra England, reklamerer de sterkt mot norske forbrukere.

- Vi mener vi holder oss godt under norsk lov, og jeg klarer ikke å se hva Lotteritilsynet faktisk skal kunne gjøre med oss, sier Hans Martin Nakkim, den ene av Betssons to ansatte i Norge til ITavisen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen