Mobilmusikk er ingen hit

Alternativ tekst mangler
Musikknedlasting til mobiltelefonen er ikke spesielt populært.

Svært få mobilbrukere er interessert i å laste ned musikk til mobiltelefonen sin, viser en ny undersøkelse. Bare seks prosent av de spurte sier at de vil laste ned musikk fra sin operatørs musikkportal.

Det er Entertainment Media Research som står bak den nye britiske spørreundersøkelsen, som avslører at 44 prosent ikke er interessert i å laste ned musikk til mobiltelefonen sin i det hele tatt.

Undersøkelsen gir heller ingen grunn til jubel hos Nokia, som har satset på radiotjenesten Visual Radio. Visual Radio gir lytteren mulighet til å se hvilken sang som spilles. Bare 36 prosent likte tanken på et konsept som lot deg laste ned en sang du hadde hørt på radio. Dersom brukeren kunne kjøpe sangen direkte mens de hørte på den, hadde 19 prosent lastet den ned.

Entertainment Media Research gjennomførte en lignende undersøkelse i fjor. Det viser seg at 52 prosent av de som den gangen svarte at de var interessert i å laste ned musikk til telefonen faktisk har gjort det. Det tilsvarer omtrent 11 prosent av de som svarte.

(Kilde: Theinquirer.net)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen