Mobilkrangel endte i retten

Den 13-årige jenta fra New Jersey bor til daglig hjemme hos moren, men besøker faren i helgene. Faren var bekymret fordi datteren fikk så mange oppringninger, noe han fant uvanlig for en 13-åring.

Etter han også fant ut at datteren hadde beskrevet seg selv som single, sexy og søt på internett, og i tillegg hadde lagt ut telefonnummeret sitt, tok han affære og nektet datteren å bruke telefonen hjemme hos ham. Ifølge ham selv for å beskytte datteren mot eldre menn med uhederlige hensikter.

Moren hadde derimot problemer med å godta farens avgjørelse fordi hun mente datteren måtte ha telefonen på seg av sikkerhetsårsaker. Hun mente at datteren var tryggere hvis hun alltid var tilgjengelig på mobilen.

Krangelen tok ikke slutt, begge foreldrene sto på sitt og mente at sin egen avgjørelse var det tryggeste for datteren, og til slutt gikk det så langt at saken endte i det amerikanske rettsvesenet.

Den uvanlige rettsaken endte med at dommeren konkluderte med at 13-åringen måtte få bruke telefonen hvor hun ville, også hos faren, men la samtidig ned et forbud mot å bruke den under middager.

Det var tydeligvis ikke nok for den bekymrede faren at middagene framover blir mobilfrie, så han anket den uvanlige dommen på stedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen