Mobilkjærlighet

Til tross for laber tro på at den store kjærligheten kom til å komme rekende på en fjøl (mobil) i løpet av en uke, laget jeg en profil på mobilsjekkestedet ”Mobilove” for en uke siden.

Etter å ha godkjent vilkårene, bedyret at jeg var over 16 år og ikke hadde planer om å sende verken krenkende meldinger eller pornografiske bilder av meg selv, fikk jeg lov til å opprette en profil.


Her er jeg!

Profilen ble mitt ansikt utad i den store jungelen av mobilsjekkere, og jeg trykket derfor tipset om å være kreativ for å fange oppmerksomhet til mitt bryst.

 

Jeg fikk oppgi hvor gammel jeg er, om jeg er jente eller gutt, et ønsket kallenavn og en kort beskrivelse av meg selv.

Tjenesten spør i tillegg hva jeg søker etter – gutt eller jente og i hvilket aldersspenn, og kobler meg deretter mot passende partnere.


Det tok ikke lang tid før de første meldingene tikket inn fra gutter i passende alder. Gutter både med og uten bilde var innom og kikket på meg.

 

Alt fra meldinger som ”hei du” og ”skal vi taste” til de litt mer personlige som ”jeg leter etter ei å dele livet sammen med – er det deg?” og ”hei, du hørtes morsom ut! hvor er du fra og hva driver du med”?

Dyrt?

Jeg brukte WAP-versjonen av tjenesten. I tillegg til å betale mobiloperatøren min for oppkobling kostet hvert søk, hvert klikk og hver melding en krone. SMS-versjonen koster 3 kroner per melding man mottar, både fra systemet, om man vil se en profil, eller om man mottar meldinger fra andre på sjekker’n.

Det positive med WAP-versjonen er at du selv må gå inn og ”kjøpe” kreditt, og dermed kan man holde styr på hvor mye penger som renner ut.

I løpet av en uke med mobilsjekking har jeg sendt og mottatt meldinger fra mellom 30 og 50 gutter, og selv om det går litt penger på denne typen sjekking, vet jeg at det fort koster mer enn et par hundrelapper å sjekke på by’n også.

 

I tillegg er det en god mulighet for de som ikke liker, kan eller ønsker å finne noen på byen.

Kamp om jentene

Jeg skjønte for at det å være jente og i tillegg ha bilde var en sikker vinner. I Norge er det rundt 10 000 kvinnelige brukere og 25 000 mannlige, noe som gjør at det er litt mer rift om jentene enn motsatt.

I reglementet står det at man ikke får oppgi telefonnummer eller andre sensitive opplysninger, men svært mange av meldingene jeg mottok var nettopp mobilnummer – som lett gir meg tilgang til adresser med et kjapt søk på nettet.

Selv om jeg ikke sitter igjen med verken den store kjærligheten eller store planer om å treffe så mange av disse menneskene synes jeg definitivt det er en artig måte å bli kjent med nye mennesker på.


Muligheten til å søke rundt blant tusenvis av interessante mennesker og bilder åpner også for å kunne finne mannen med stor M.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen