Mobilforbud på kinoer

Det er ikke noe nytt at folk irriterer seg grønne over at sidemannen både ringer og sender tekstmeldinger under kinovisninger. På flere amerikanske kinoer har man allerede satt i gang flere tiltak som skal hindre at folk bruker mobilene sine inne i salene.

Blant annet får man på enkelte amerikanske kinoer beskjed om å skru av mobilen i det man passerer billettluken. Andre steder har man gått så langt som å ha egne vakter til å passe på at amerikanerne holder fingrene fra mobilen sin mens filmen ruller.

Om mobilforbudet blir vedtatt er foreløpig usikkert, og det er mang en amerikaner som er sterkt i mot forslaget om jammere i kinosalene. Faktisk har denne debatten skapt så stor blest at det er opprettet en egen organisasjon som jobber for at det nye forslaget skal bli forkastet.

Her hjemme er det heller ikke lenger knitrende godteripapir som er det største, forstyrrende elementet på kinoer. Flere og flere lar seg irritere over blinkende, støyende mobiler. Men selv om man på flere norske kinoer oppfordres til å skru av mobilen under filmvisninger, er det så vidt vi vet ingen planer om å gjøre kinosalene mobildekningsfrie.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen